AB-Polymerchemie

Producten

Welkom op de website van AB-Polymerchemie GmbH

Wereldwijd ABP - en dagelijks kiezen steeds meer aannemers en opdrachtgevers voor de kwaliteit en technologie van de ABP-producten op het gebied van vloercoatings en afdichtingssystemen gebaseerd op polyurethaan- en epoxy en de poly-acrylaat kunststoffen.

 

Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en technische service is AB-Polymerchemie GmbH in 1997 opgericht, om het bestaande potentieel, in nauwe samenwerking met de klant, optimaal te benutten en in oplossingen voor hen om te zetten.

 

De kracht van ABP ligt in de economische, innovatieve en milieuvriendelijke systemen die speciaal op de objecten en de specifieke wensen van zijn klanten zijn afgestemd evenals de korte lijnen bij het nemen van beslissingen.

 

Door de persoonlijke inzet en het plezier in deze economisch belangrijke uitdaging, is het ABP - team, met zijn uitgebreide kennis op het gebied van kunststoffen uw ideale partner.

Projecten bij bijv. Airbus, Atlas, Bosch, ContiAutomotiv, Dynamit Nobel, Mercedes Benz, Sartorius, Siemens, SMA en Volkswagen zijn onze referenties voor kwaliteit en technologie.

 

ABP - Mijlpalen:

1998: Afstand genomen van het milieubelastende nonylfenol en andere alkylfenole

2001: Nieuwbouw en verhuizing na het nieuwe pand in Aurich-Schirum

2002: Vervaardiging / applicatie van het AB-POX®-ESD - systeem

2007: Ontwikkeling van de AB-ZEROPOX® / -ZEROPUR® - systemen (VOS < 1 %)

2008: Oplevering van het nieuwe magazijn

2010: Vergroting van het laboratorium en de administratie

2015: Ontwikkeling van de styreen-vrije poly-acrylaat systemen – WERELDPRIMEUR

2017: 20 jaar AB-Polymerchemie